Andra behandlingsformer

Den kraftfullaste behandlingsformen jag kan erbjuda är healing och till det använder jag ofta massage. En av anledningarna är att healingkraften först höjer vibrationsnivån på de ställen i kroppen dit jag riktar energin. Sedan tar massagen och forslar ut en massa slagg som behövs rensas ut, mjukar samtidigt upp musklerna och ökar blodgenomströmningen. Då får de bättre styrka och får inte så lätt skador.

En annan viktig anledning är att jag "läcker" energi hela tiden som jag masserar och arbetar in den i kundens kropp. Samtidigt upptäcker jag ofta fler ställen på kroppen som har skador som inte riktigt har brutit ut än i sin fulla potential, utan kan kännas som ett småömt ställe eller en svag värk, som man inte alltid fäster någon större fokusering på, men som kan utvecklas till något allvarligare. Kroppen är en helhet och eftersom kroppsskador och sjukdomar kommer från våra känslor, så är det inte konstigt att de kan bryta ut på flera ställen i kroppen, men inte nödvändigtvis samtidigt.

När du får en massagebehandling med healing av mig, är det självklart att du också får en chakrabalansering. Det sker alltid naturligt genom en riktig healingbehandling och är inte något Du betalar extra för.
Jag har även andra behandlingsformer, som är väldigt verksamma och som jag använder vid specifika tillfällen. Dessa specifika tillfällen är numera ytterst få och blir färre, eftersom healingen är otroligt stark. Den blir det naturliga förstavalet tillsammans med massage.


EFT - Emotional Freedom Techniques

EFT är en terapiform som bygger på att stimulera akupunkturpunkter längs meridianerna, eller med ett annat ord, energilinjerna i kroppen. Enligt den österländska medicinläran har våra kroppar energilinjer, som är transportvägar för energin i kroppen. Ungefär som strömmen vidarbefodras i elektriska ledningar. Det har även västerländsk medicinlära, annammat i och med att man tillåter akupunktur på sjukhusen, bland annat tillåts det inom den svenska sjukvården.

EFT påminner om akupunktur fast det inte är några nålar inblandade. Klienten som har ett problem, leds av mig som terapeut igenom sitt problem genom att observera vad som händer i kroppen och vilka känslor som kommer fram. Samtidigt knackar klienten på de olika akupunkturpunkterna under hela sessionen och löser på så sätt upp problemet och det finns inte kvar.

Det är en lika effektiv metod som den är enkel. På YouTube finns många klipp där amerikanska krigsveteraner med olika sorters trauma från bland annat Vietnamkriget blir behandlade med EFT med mycket gott resultat. Jag har lärt mig tekniken av Kjell och Ann-Sofi Forsberg på företaget Center för Energipsykologi. Företagsnamnet är här en länk till deras hemsida och där hittar du mycket fakta om metoden EFT. Jag kan givetvis inte låta bli att använda healingen samtidigt med EFT och det gör att metoden blir ännu effektivare.


TAT - Tapas Acupressure Technique

EmoTrance

Body Harmony

Fibromassage

Ellbo Terapi AB

Annette: 070-369 73 09

Bengt: 070-491 37 45


Adress: Ellbo Terapi AB
Ellbo Parkgata 7
463 33 Lilla Edet

epostadress:hem@ellboterapi.se

Innehar F-skattesedel.


Gilla oss på
Facebook