Kristallbädd - ljusterapi

Kristallbädden är ett helt suveränt sätt för att fylla på sin energi och få ett större lugn inuti kroppen. När du tar ett kristallbad, som det också kallas, så ligger du på en massagebänk och har 7 specialslipade, blankpolerade kvartskristaller ca 40 cm ovanför Dig. Själv ligger Du skönt avslappnad och tar emot.

Var och en av kvartskristallerna har specialslipats för att kunna sända ljus på en viss frekvens. Varje kristall är rakt ovanför ett av de sju energicentren/chakrorna vi människor har. Pulserande färgat ljus tänds bakom kvartskristallerna och lyser på respektive chakra, för att rengöra, balansera och anpassa din energi. Du vilar på rygg med slutna ögon och badar i energi.

Kristallbänken har utvecklats på healingcentrat Casa de Dom Ignacio de Loyola i Abadiania, Brasilien. Vid Casan i Abadiania finns 10 - 12 kristallbäddar, som används hela dagarna, som ett led i de besökandes läkeprocess och för att höja och förfina energierna hos de hjälpsökande och därmed underlätta healingprocessen.


En ljusbehandling i kristallbädden tar ca 20 - 40 minuter.

20 minuters ljusterapi - 200 kr.

40 minuters ljusterapi - 350 kr.

Erbjudande 20% rabatt
En halvkroppsmassage + 40 minuter i kristallbädden - 650 kr.
Detta har visat sig vara mycket behagligt och ger väldigt bra resultat, bland annat i form av djup avslappning och energiåterhämtning. Innan massagen får du en kraftig healing.

Klädsel: Gärna vita kläder, helst i naturmaterial.
Du får tid att byta om ensam i behandlingsrummet innan behandlingen.
Om du inte har vita kläder, får du låna ett vitt lakan att lägga Dig under.

En vanlig kommentar efter behandlingen är, att man känner sig ovanligt lugn och avslappnad och väldigt trygg. Efter flera dagar så är fortfarande detta lugn kvar. Det är en behandling som verkar på djupet.


Ellbo Terapi AB

Annette: 070-369 73 09

Bengt: 070-491 37 45

Adress: Ellbo Terapi AB
Ellbo Parkgata 7
463 33 Lilla Edet

epostadress:hem@ellboterapi.se

Medlemmar i SFKM, Skandinaviska Förbundet Komplementär Medicin

Innehar F-skattesedel, behandlingsskade- & ansvarsförsäkring.


Gilla oss på
Facebook