Massage

Svensk klassisk massage när den är som bäst. En avkopplande stund från livets jäkt och stök. Jag började arbeta med svensk klassisk massage år 2007, eftersom den är ett perfekt komplement till healingen. Eftersom healing är själva grunden i mina behandlingar, kan Du inte boka någon massage utan healing.
Under åren jag arbetat med massage har jag genom kurser, men framför allt intuitivt fått till mig flera andra massagegrepp, som har gjort att jag utför en ganska unik massagevariant. En kund utbrast, medan hon låg och njöt av massagen och var väldigt nöjd: "Jag fattar inte hur du gör!"

Du som kund kan välja om Du vill ha halv- eller helkroppsmassage. Före massagen ger jag healingen och känner även in intuitivt, hur Din kropp mår och kan då ge lite extra healing till de ställen på kroppen som kan behöva det.

Ren njutning!

Massagen jag utför är ren njutning. Jag anser att massagen ska vara mjuk, men ändå gå på djupet. Det lyckas jag med tack vare healingen. Dessutom ger både healingen och massagen Dig en ökad blodgenomströmning och Din kropp får en välgörande utrensning. Blodtrycket blir bättre och Du känner ett ökande välbehag. Musklerna blir fantastiskt mjuka och ökar sin styrka. Hos mig får Du en massageupplevelse utöver det vanliga.

En mycket utförlig Internetsida om massagens inverkan, fysiskt och mentalt på människan kan Du läsa här!

Massageterapi

Smärta beror ofta på att musklerna är otränade eller feltränade och blivit inflammerade. Musklerna kan behöva tänjas och det kan en massageterapeut hjäpa Dig med. Jag är certifierad massageterapeut, men nuförtiden behöver jag inte tänja och dra i mina klienters kroppar, eftersom jag har healingförmågan. Jag hjälper Dig genom att ge Dig healingenergi, som är en både verksammare och behagligare metod. För det mesta försvinner det mesta av värken under behandlingen, medan klienten ligger och njuter av massagen. Det kan knappast bli mer smärtfritt.

Vid värk brukar jag ofta rekommendera tre massagetillfällen. Det är ofta tre till fem dagar efter första behandlingen tills det är dags för ett återbesök. Det är inget fall som är exakt likt något annat, så tiden mellan behandlingarna kan variera och när nästa behandling ska ske är givetvis något vi diskuterar.
När Du fått de tre behandlingarna, så brukar det mesta av värken ha försvunnit och rörelseförmågan återkommit. Efter varje behandling tar vi gemensamt ställning till om Du behöver mer healing och massage, för en skada som tagit lång tid att skapa, kan ibland behöva lång tid för att bli fullt läkt. Musklerna behöver naturligtvis stärkas, men det sköter Du genom fortsatt enkel träning. Det behövs inga dyra gymredskap. De kan ofta ge Dig mera problem innan Du är helt frisk
Ellbo Terapi AB

Annette: 070-369 73 09

Bengt: 070-491 37 45

Adress: Ellbo Terapi AB
Ellbo Parkgata 7
463 33 Lilla Edet

epostadress:hem@ellboterapi.se

Medlemmar i SFKM, Skandinaviska Förbundet Komplementär Medicin

Innehar F-skattesedel, behandlingsskade- & ansvarsförsäkring.


Gilla oss på
Facebook