Vi på Ellbo Terapi

Vi är specialister på att hjälpa människor som behöver någon form av fysisk, psykisk eller andlig hjälp. Vi som arbetar på företaget heter Annette och Bengt Fredriksson. Du kan ringa till oss på dagtid, kvällstid eller helg. Vi försöker vara nåbara i största möjliga utsträckning. Vi måste tyvärr ha telefonerna avstängda när vi är i behandlingsrummen.

Annette
Jag har en fil.mag som beteendevetare med inriktning på psykologi och människans psykosociala hälsa. Dessutom har jag läst psykoterapi med analytisk orientering. Grunden i min verksamhet som terapeut är samtalet, som är väldigt viktigt för att kunna öppna upp för nya tankar och släppa gamla tankemönster. Jag är också dipl. Tidigare-Liv-Terapeut och Hypnoterapeut, utbildad på SSEAH (Svenska Skolan för Etisk och Analytisk Hypnoterapi).

Med hypnos kan jag hjälpa dig att komma in på en djupare förståelse av varför Du har problem och hjälpa dig förändra dina undermedvetna tankar. Genom suggestionsterapi kan Du bli av med olika sorters rädslor och fobier, exempelvis att sluta röka. Är du intresserad av dina tidigare liv är regressionsterapi en av Dina möjligheter att få reda på mer. EMT (Eye Movement Therapy) är en annan mycket stark terapiform, som jag utbildat mig i, för att kunna ge dig som kund, den hjälp som hjälper just dig bäst.

Bengt
Jag har arbetat med healing och olika former av massage sedan 1988. Det började med att jag gick kurser för att lära mig Body Harmony, som är en sorts mjukmassage, där massören följer energins rörelsemönster i kroppen. Människorna, som jag arbetade på, sa att det hände mycket positivt i deras kroppar, när jag masserade dem. De blev av med olika sjukdomssymtom. Många sa till mig att jag hade healingkraft i händerna och jag förstod snart att de hade rätt.

Eftersom jag, samtidigt som denna upptäckt, var nyutbildad till mellanstadielärare, blev det bara healing på lediga stunder, men å andra sidan finns det många lediga stunder. Det blev alltså en hel del healing och Body Harmony under åren som gick och jag fick uppleva hur otroligt stark healingkraften är och förmågan att överföra healing till andra människor har blivit starkare och starkare allt eftersom tiden gått.

Jag blev naturligtvis nyfiken på hur healingen kunde fungera och började söka efter ett svar. Det blev många böcker som jag slukade, många kurser jag gick, många samtal med mediala personer och många meditationer jag satt. Efter hand så började jag få en aning om hur jordelivet fungerar och en förståelse för och en inblick i livet efter detta och om de andliga lagarna som styr våra liv. Jag har bara börjat förstå och det känns bra. Vad skulle jag på Jorden att göra om jag förstod allt?

År 2001, efter att ha läst en massa datakurser, var jag utbildad gymnasielärare i data och många undrade varför, De tyckte inte att det stämde med mig och min healinggåva, men livets vägar är outgrundliga, som det sägs. Detta var år då jag lärde mig mycket på många plan och fick mogna till i mitt andliga uppvaknande. Jag arbetade med datautbildningar under många år och hade lite dåligt samvete ibland, att jag inte healade mer, men allting har sin tid. Alla arbeten har en risk att bli tråkiga och enahanda. 2007 tyckte jag att det var dags att gå vidare och utbildade mig till dipl. massör i svensk klassisk massage, fibromassage och blev också certifierad massageterapeut. Under åren 2012 - 13 har jag lärt mig lite nya behandlingstekniker bl.a. EFT - Emotional Freedom Techniques, TAT - Tapas Acupressure Technique och EmoTrance, vilka alla är energipsykologiska metoder och fantastiskt verkningsfulla för att lösa gamla trauman och blockeringar. 2014 utbildade jag mig i onkologimassage. Trots dessa utbildningar är healingen den kraftfullaste metoden som jag har och som jag tillsammans med massage använder nästan uteslutande.Ellbo Terapi AB

Annette: 070-369 73 09

Bengt: 070-491 37 45

Adress: Ellbo Terapi AB
Ellbo Parkgata 7
463 33 Lilla Edet

epostadress:hem@ellboterapi.se

Medlemmar i SFKM, Skandinaviska Förbundet Komplementär Medicin

Innehar F-skattesedel, behandlingsskade- & ansvarsförsäkring.


Gilla oss på
Facebook