Behöver Du någon att prata med?


Click on the photo to get the high quality of the original. Photographed by Ryan McGuire

Samtal - Andlig vägledning med Bengt

Vi lever i en tid då många människor har börjat söka efter meningen med livet och varför vi är här på jorden. Det är stora frågor och utifrån all andlig och esoterisk litteratur jag har läst, allt utbyte och diskussioner jag haft med andra mediala personer och det som jag har fått och får till mig från "andra sidan" under mitt eget sökande, gör att jag vet att jag kan hjälpa Dig i Ditt sökande.

Varje person har sin egen väg att gå, men grunderna i livet, de andliga lagarna och slutmålet är samma för alla. Genom att Du berättar om Dina problem och jag förklarar vad jag har förstått genom min livsvandring, får Du hjälp med en lösning av Dina problem och Din väg i livet.

Du kan komma för endast samtal eller Du kan kombinera med någon av våra andra terapier om Du behöver komma ned djupare i Ditt undermedvetna. Med mig som terapeut följs samtalet nästan alltid av en stund i kristalbädden eller healing och massage. Vilken form som passar Dig bäst, hjälper jag Dig så klart med att välja. Vill Du veta mer, så ring till oss. Vi förklarar gärna mer.

När Du kommer till mig för massage ingår det några minuters samtal, men om Du vill ha längre samtalstid, blir det vanlig samtalstaxa.
 Ellbo Terapi AB

Annette: 070-369 73 09

Bengt: 070-491 37 45

Adress: Ellbo Terapi AB
Ellbo Parkgata 7
463 33 Lilla Edet

epostadress:hem@ellboterapi.se

Medlemmar i SFKM, Skandinaviska Förbundet Komplementär Medicin

Innehar F-skattesedel, behandlingsskade- & ansvarsförsäkring.


Gilla oss på
Facebook