Samtalsterapi

Terapi genom samtal - att söka hjälp när Du känner att Du inte själv kan lösa de problem eller den situation Du befinner dig i. Det kan kännas svårt om man inte får prata med någon om sina känslor och de problem man går och bär inombords och att man mår dåligt.

Genom samtalen har Du möjlighet att bättre förstå hur Du fungerar som person, Ditt sätt att reagera och vad det är som styr Dina val. Att regelbundet gå i samtalsterapi under en period, kan vara lösningen till att må bättre, eftersom Du då får möjlighet att ventilera Dina tankar och känslor. Det är alltid helande att få sätta ord på det man går och känner inom sig och inte riktigt kan hitta rätt forum för att uttrycka.

Du kan komma för endast samtal eller Du kan kombinera med någon av våra andra terapier om Du behöver komma ned djupare i Ditt undermedvetna. Vilken form som passar Dig bäst, hjälper vi Dig så klart med att välja. Vill Du veta mer, så ring till oss. Vi förklarar gärna mer.

Parsamtal

Att leva i en relation är någonting som många önskar, men det är inte alltid helt problemfritt. De problem som uppstår beror ofta på kommunikationsproblem och kan lösas genom att paret samtalar tillsammans med en tredje part, som hör och förstår mer än vad som sägs. De allra flesta som lever i en relation har en gemensam önskan att relationen ska fungera och vill verka för att leva ett bra liv tillsammans, men behöver förstå sina egna rädslor och hur dessa kan sabotera i deras relationer.

Problemen som uppstår grundar sig oftast i missförstånd. Parsamtal passar bra för de par som vill fördjupa sin relation och lära sig förstå och acceptera varandras olikheter. Om Du och Din partner har fått problem i Er relation och inte längre kan kommunicera med varandra, så kan parsamtal fungera mycket bra som hjälp att förstå Er själva och varandra bättre. Parsamtal kan dessutom fungera som stöd vid separationer och eventuella vårdnadstvister.
 Ellbo Terapi AB

Annette: 070-369 73 09

Bengt: 070-491 37 45

Adress: Ellbo Terapi AB
Ellbo Parkgata 7
463 33 Lilla Edet

epostadress:hem@ellboterapi.se

Medlemmar i SFKM, Skandinaviska Förbundet Komplementär Medicin

Innehar F-skattesedel, behandlingsskade- & ansvarsförsäkring.


Gilla oss på
Facebook