Sluta röka

Sluta röka kan vara svårt. Man måste vara bestämd i sitt beslut och verkligen vilja sluta med rökningen. Det kan ändå vara en väldigt tuff uppgift. Många har kommit till mig och lyckats sluta röka med hjälp av hypnos. Jag har haft flera klienter som varit uppe i en cigarettkonsumtion av två och till och med tre paket per dag. De flesta av dessa har slutat tvärt dagen efter den första behandlingen hos mig.

Först brukar personen, som vill sluta röka, beskriva och klarlägga sina rökvanor och beroende för mig och även för sig själv. Ofta har man inte en helt klar bild av sitt beroende. Det är också så att även om hypnosen är enormt effektiv när det gäller att bli rökfri, så är samtalet och "coachningen" en mycket viktig del i terapin.

Hypnosen, som tar dig ned i ett mycket avslappnat tillstånd ger dig sedan de suggestioner du behöver, som hjälp mot ett rökfritt liv. Som en extra hjälp, om du känner att röksuget blir väldigt starkt, så får du med dig en CD med suggestioner som bygger på din vilja och hjälper dig att hålla fast vi ditt beslut.

Kan du tänka dig ditt liv med starka rökfria lungor och en frisk, djup andning.

Det är ingen utopi, utan bara ett beslut.   Ditt beslut! Ellbo Terapi AB

Annette: 070-369 73 09

Bengt: 070-491 37 45

Adress: Ellbo Terapi AB
Ellbo Parkgata 7
463 33 Lilla Edet

epostadress:hem@ellboterapi.se

Medlemmar i SFKM, Skandinaviska Förbundet Komplementär Medicin

Innehar F-skattesedel, behandlingsskade- & ansvarsförsäkring.


Gilla oss på
Facebook