Regressionsterapi - Tidigare liv

Regressionsterapi eller Tidigare-Liv-Terapi (TLT), som det populärt kallas, är en terapiform som används för att hitta orsaker till psykiska eller fysiska problem som kan ha sitt ursprung i tidigare liv. När du söker och letar efter en anledning till ditt problem, men ändå inte kan finna något som kan förklara situationen i ditt nuvarande liv. Då kan det vara dags att söka på andra ställen och ett sådant ställe är i dina tidigare liv.

Har vi människor haft flera liv? Har vi en själ som föds flera gånger? Föds vi om och om igen? Det är en stor fråga. Merparten av mänskligheten har tagit ställning för att vi reinkarnerar, men i västvärlden har vi varit försiktiga och lite skrajsna för att vi kan vara så betydande och det stora ansvar det kan medföra. Det fina med regressionsterapin är att du faktiskt inte behöver tro på reinkarnation, för att behandlingen ska vara verksam. Det spelar inte någon större roll varifrån du fått dina problem, utan det viktiga är att de kommer upp till ytan, så att du kan se dom och göra dig av med dem och det kan du med den här metoden, utan att vara tvungen att tro på att du har levt många liv.

I regressionsterapin kan du alltså få upplevelser som gör att du lättare kan förstå varför du reagerar som du gör. Genom att bearbeta dessa orsaker kan du därför befrias från dina nuvarande symptom. Om det är så att vi har flera liv får naturligtvis var och en själv avgöra om de tror på, men det viktiga är att Tidigare-Liv-Terapin har visat sig vara mycket effektiv för att lösa inre problem oavsett. Dessutom finns det en upplevelse och en spänning i att drömma sig bort till forna tider och fundera över vad man kan ha varit för personligheter och varför man är så säker på exempelvis olika hantverk, som många andra tycker är så svårt att lära.


 Ellbo Terapi AB

Annette: 070-369 73 09

Bengt: 070-491 37 45

Adress: Ellbo Terapi AB
Ellbo Parkgata 7
463 33 Lilla Edet

epostadress:hem@ellboterapi.se

Medlemmar i SFKM, Skandinaviska Förbundet Komplementär Medicin

Innehar F-skattesedel, behandlingsskade- & ansvarsförsäkring.


Gilla oss på
Facebook